Over ons


Bij misschien wel het bekendste pannenkoeken restaurant van de Veluwe, wordt al decennia lang pannenkoeken op ambachtelijke wijze en op eigen recept gebakken. De familiairere sfeer en veluwsche gezelligheid zorgt voor een uniek maar vertrouwd uitje uit.

Naast pannenkoeken hebben wij ook heerlijke andere gerechten zoals huisgemaakte wildstoof, saté en smakelijke desserts. Voor de hele familie wat dus.


De beste streekgerechten van de Veluwe

Take Away

Helaas kunnen wij u niet bedienen in onze zaak, maar wij willen graag de beleving mee geven naar huis. Al jaren bakken wij onze pannenkoeken op de meest traditionele manier.

Grote gietijzeren pannen met een geheim beslag, om onze pannenkoeken zo knapperig mogelijk te maken.

Wij zijn trots op onze menukaart en hebben voor de

Take away onze beste gerechten uitgekozen.

Een heerlijke pannenkoek met spek, of toch die boerenpannenkoek, of gaat u liever voor de Berg & Dal topper Saté?

Wij zijn er nu ook voor u.

Tijdens deze lockdown moesten wij het vuurtje van het pannenkoekenfornuis wat lager zetten, maar vanaf nu zetten we deze weer vol aan!

Wij zijn geopend voor afhalen op woensdag & donderadag 12:00 tot 17:00 vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 19:00.

In de weekenden staan wij buiten met een BBQ, warme gluhwein en chocolademelk met slagroom.

We verkopen ook onze bieren, frisdranken en heerlijke wijnen van onze leveranciers. Veluwse Schavuyt in diverse smaken, Veltins met radler en 0% bieren. La Chouffe Blond, heerlijke wegdrinker met dit mooie weer.

Vintake verzorgd onze wijnen, ook hier exclusief te verkrijgen. Wilt u advies over de wijnen, vraag het ons, wij helpen u graag verder.

Onze gerechten zijn verpakt voor meenemen, dit kan zowel voor naar huis of tijdens een wandeling in de bossen van Hoog Soeren.