Bij opening van de horeca


LUNCHEN BIJ BERG EN DAL TOT 16:30



UITSMIJTER HAM/KAAS | 8,25 |

UITSMIJTER VELUWE | 8,75 |
met spek, kaas en bol huzarensalade


TWEE KROKETTEN | 8,25 |
met friet of brood


SATÉ | 12,75 |
1 spies kippendij met satésaus en salade, brood of friet

12-UURTJE | 9,00 |
3 boterhammen met ham,kaas, kroket en huzarensalade

             Keuze uit wit of bruin brood


LUXE BROODJES TOT 16:30

ZALM | 9,75 |
gerookte zalm, ei, komkommer, tomaat en limoenmayonaise

CARPACCIO | 10,75 |
rundercarpaccio met parmezaanse kaas, tomaat, komkommer, pijnpoompitten en truffelmayonaise

GEITENKAAS | 8,75 |
geitenkaas met walnoten, honing komkommer en tomaat

PITTIGE KIP | 8,75 |
gemarineerde kipstukjes met komkommer, tomaat en kerrie mayonaise

OSSENHAAS | 9,75 |
stukjes ossenhaas met lente ui, champignons, komkommer, tomaat en teriyaki saus

KLASSIEKER VAN BERG EN DAL | 7,50 |
ham,kaas, tomaat, komkommer, ei en mosterdille saus

        keuze uit meerganen of Italiaanse bol
        onze broodjes worden belegd met mesclum sla


MAALTIJD SALADES, DE HELE DAG

GEROOKTE ZALM | 13,25 |
rijk gevulde salade met zalm, ei, komkommer, tomaat, kappertjes en limoenmayonaise

CARPACCIO | 13,25 |
carpaccio van rund in een gevulde salade met komkommer, tomaat, parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise


GEITENKAAS | 12,75 |
rijk gevulde salade met geitenkaas, komkommer, tomaat, walnoten en honing

PITTIGE KIP | 12,75 |
gemarineerde kip in een gevulde salade met komkommer, paprika en kerriemayonaise

OSSENHAAS | 13,25 |
stukjes ossenhaas in een salade met champignons, lente ui, komkommer, tomaat en teriyaki saus

Alle salades worden geserveerd met toast en boter